Dans och Yogaretreat

Friskvård och frigörande dans

DANS OCH YOGARETREAT

 

Inom ramen för DMTT-metoden, (Dance and Movement as therapeutic tool), erbjuder vi dans och yoga som en möjlighet för dig att tillsammans med en mindre grupp stärka självkänslan och självförtroendet.

 

I dans och rörelse får du uttrycka dina egna känslor av t.ex. sorg och glädje. Du blir medveten om dig själv i rörelse. Du får ett redskap att utforska och bearbeta känsla och kropp genom din fantasi och kreativitet i rörelsen. Tillsammans hittar vi nya vägar och får vara i en kreativ process.

Metoden bygger på själva processen och inte på teknik och prestation. Inga förkunskaper i dans eller yoga krävs för att du ska vara med.

 

När och Var

Den 4-5/3, kl 9-14 (båda dagarna).

Plats: Enebackens Kraftkälla i Tvååker (utanför Varberg).

Se mer info: www.enebackenskraftkalla.se

 

 

Ledare

Dans och rörelse

Marianne Mosesson, beteendevetare, Diplomerad Naturterapeut. Certifierad enl. DMTT-metoden, Dipl. Dans och rörelseterapeut. Vana att leda utbildningar i grupp.

 

Yoga och Qigong

Vanja Andersson, yogalärare, massör, akupressur, öron akupunktur, qigong. Driver Enebackens Kraftkälla med kursgård och spa.

 

Pris!

Kostnad: 2150 kronor

I priset ingår logi, två frukostar, två luncher, en middag, lokal, dans- och rörelse, yoga och qigong i grupp. Bastu om du önskar.

Under kursdagarna kommer också mot kostnad att erbjudas zonterapi, öron akupunktur, massage, akupressur, infraröd behandlingsbädd, i mån av tid och plats. Dessutom finns tillgång till badtunna.

 

 

Intresserad?

Du är varmt välkommen att ta kontakt med Marianne Mosesson för vidare information.

 

OBS: anmälan sker via kontakt med

Marianne Mosesson mobil 070-2068027

 

Välkommen!

 

Kurs i frigörande dans.

 

För tillfället har vi ingen kurs planerad men om intresse föreligger är vi tacksamma för ett mail. Du har dock som en inspirationsupplevelse möjlighet att få prova på. Se ovan.

 

Vår dansmästare heter Lisen Bolander.

 

Intresseanmälan till Vanja 0340/47298, 070/560 63 05

alternativt vanjaa@tele2.se

©Enebackens Kraftkälla 0340-47298 & 0705606305  

Enebacken, Nackhälle 22 vanja.enebacken@gmail.com

432 77 Tvååker