Meditation och energiöverföring

Meditation & energiöverföring

Meditation är en systematisk använd begrundan, att lyssna inåt, försjunkenhet.

 

Det finns olika former av meditation men meningen är att man ska stilla sitt sinne, bli mer harmonisk och ge insikt i vad man är. Ordet meditation kommer från latinets meditare, som betyder att föras mot mitten, mot centrum.

 

Energiöverföring (diksha, oneness blessing, oneness experience ) är en överföring av intelligent energi, som väcker energicentra i kroppen. Detta medför en förändring av medvetandet. Det befriar dig från det lidande som sinnet skapar och balanserar kroppens naturliga och helande energier. När processen väl har startat är det en gradvis process, som kan leda till ett permanent medvetandetillstånd av enhet och inre frid.

 

Vi gör kraftfulla meditationer som öppnar upp och gör oss mottagliga för högre energier så att vi lättare kan ta emot dikshan. Energin överförs genom att vi dikshagivare lägger händerna på ditt huvud under någon minut.

 

90 min. Pris 120:-

Kurs i meditation och energiöverföring.

 

För tillfället har vi ingen kurs planerad men om intresse föreligger är vi tacksamma för ett mail. Du har dock som en inspirationsupplevelse möjlighet att få prova på. Se ovan.

 

Välkommen med Din förfrågan till 0340/472 98, 070/560 63 05

eller till vanjaa@tele2.se

 

 

(I gårdskarlens projekt finns att fädigställa en liten byggnad för meditiation och sinnesro. Den kommer att placeras bakom den vedeldade bastun och vara öppen dygnet runt för fritt användande.)

©Enebackens Kraftkälla 0340-47298 & 0705606305  

Enebacken, Nackhälle 22 vanja.enebacken@gmail.com

432 77 Tvååker