Program & Kurser

Aktiviteter | Kurser | Föreläsningar

Vi har ett fullspäckat program med kurser och föreläsningar inom friskvård och hälsa. Ta del av våra aktuella program nedan.
Det går bra att boka gruppaktiviteter och föreläsningar om t.ex  Qigong, Yoga, Mindfullness, Grupprocesser, Krishantering mm.
Har ni önskemål om något som inte finns i utbudet ovan så kontakta oss, så försöker vi sy ihop ett upplägg som passar just er.


Är du kursledare och behöver hyra kurslokal? Då kan du hyra din lokal hos oss. Kontakta oss vid frågor om att hyra kurslokal.

Program & Kurser Enebackens Kraftkälla

Program

2/12
18.30
Uppstigningsmeditation med Karin Tronarp


OBS! Online (när du har mailat in din anmälan får du ett mail med instruktioner och länk).

Under denna meditation får du ta del av de nya kraftfulla energier, som strömmar ner till vår Moder Jord. Det är energier som hjälper dig att integreras in i den nya tid som nu är här. Du förhöjs i frekvens och får ta emot energier som skapar balans, helar och utvecklar hela din existens. Från uppstigningskällorna fylls du på med ljus och kärlek.
250:-
Anmälan till info@carpediemsprangskulla.com

29 jan-31 januari 2021

Certifierad YRKESUTBILDNING, BEHANDLINGSFORM ASK:

En unik behandlingsform som inkluderar medial utveckling

ASK:en är en utbildning med andlig & personlig utveckling där du utvecklar dina medfödda, andliga & mediala förmågor samtidigt som du öppnar upp dörren till din egen healingförmåga. ASK-ens utbildning är en gedigen utbildning som leder dig till en professionell yrkesutbildning med certifikat. 


Denna utbildning bidrar även till där du arbetar i terapi med dig själv i samband med att du öppnar upp dina mediala förmågor, och den inkluderar en unik behandlingsteknik som du använder för dig själv och slutsteget i utbildningen arbetar du professionellt med att hjälpa andra människor. 


Utbildningen innebär att du först blir uppdaterad och går igenom alla tekniker själv först och främst. Detta är den röda tråden, att du själv är föregångaren för att visa vägen för dina klienter.


Förkunskaper: Det krävs att du arbetar eller har arbetat med människor för att påbörja utbildningen, och Du ska vara helt fri från psykofarmaka.


Utbildningsdagar: 11 st utbildningsdagar inkl 60 min coaching-samtal under utbildningen, 1 ceremonidag med certifikat.
Pris: 15 000 kr exkl moms.


OBS! Är du en av de 10 st första intresserade inför starten 2021 bjuder jag på ett coaching-är du redo-samtal, 25 min, (värde 900 kr).

För mer info www.annialowentun.se

Kurser

Delta i någon av våra populära kurser!

Spännande kunskaper och visdom som bara väntar på att få bli Dina. Ta gärna med bästa vännerna och vid flerdagarskurser övernattar ni tillsammans i vår nya moderna och mysiga stuga.

Kurser terminsvis:

Qi Gong
En kinesisk metod att skapa balans i kroppen med långsamma rörelser och andningsövningar.

Måndagar 18.30-19.30, 10 ggr. Kursstart i höst 21/9

Anmälan till SV

Enebackens Kraftkälla